Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/5/o/o-klubb/www/2018/wp-includes/post-template.php on line 284

Mange lokale videre til finale

Det er gledelig at mange av våre lokale løpere tok seg videre til finalen som går senere i ettermiddag.

Hannah Malmei tok seieren i sitt heat i D19-20 og vil starte som en av de siste løperne i sin klasse. Med seg til finalen får hun Marthe Svihus, Sunniva Omdal og Marie Line Furland.

I D17-18 tok Janne Tjørhom Aasheim en sterk 2 plass i sitt heat og kan med et godt løp i finalen kvalifisere seg for ungdoms EM.

Mario Likanen var eneste dame i seniorklassen som skal løpe finale.

Blant herrene har vi to utflyttede Rogalendinger som skal løpe finale i H21. Jonas Klausen Espedal imponerte stort og plasserte seg på en meget sterk 3, plass i sitt heat. Thomas Natvig Årstad som nylig løp for Norge i EM i Sveits, har ikke for vane å løpe sprint, men er klar for finale. Det går rykter om at han har spart seg til selve finalen..

I yngste juniorklasse er det gledelig at vi har to løpere i finalen. Clements Sundby Øxnevad og Sigurd Paulsen Vie er med videre.

Alt ligger til rette for en orienteringsfest ved Badedammen i dette fantastiske været. Finalene starter 13.50 og vil gå fortløpende klassevis til siste løper i H21 starter rett før klokken 17. Det er bare å ta med seg parasoll, skyggelue, badehåndkle og kjølebaggen og se Norges beste sprintløpere i aksjon.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>